Pages

Sunday, April 26, 2009

kesempatan kedua

jika aku diberi kesempatan kedua:

1- aku tanak potong rambut aku yg dah pjg last yr
2- aku tanak keje ngan shipping comp
3- aku tanak gadoh ngn besfren aku
4- aku nak simpan sume duit gaji aku since my first work
5- aku nak belajar bebetol mase diploma dulu
6- aku nak tidur yang cukup mase paper acc time spm so do paper costing mase aku part 2. sbb aku x cukup tido, aku repeat paper tu
7- aku nak maitain brt aku 45kg
8- i would listen him more
9- i would be better person for him
10- aku tanak tarikh 14-feb-2006 wujud
11- aku tanak tarikh 14- oct-2006 wujud
12- aku tanak tarikh 18-aug-2008 wujud
13- aku nak accept offer degree kat uitm melaka even xde geng kat sane
14- aku nak balik ke masa silam
15- aku tanak merajuk all the time
16- i could pause at my fave time
17- aku nak cube tahan perasaan marah aku
18- aku tanak beli handbag vincci yang tetibe zip die rosak tu!
19- aku tanak masuk toilet (the time i lost my hp)
20- i want him to love me forever
21- i would sleep forever so that i can live in beautiful dreams
22- aku tanak kerek ngan cikgu sejarah mase form 5 dulu
23- aku tanak baling buku kat cikgu BM mase darjah 5 dulu
24- aku tanak kenal ngan orang yg selalu buat aku annoying
25- aku tanak ade perasaan cinta
26- i would kick dick orang yg tangan die x reti dok diam mase dlm tren komuter (until now aku benci komuter)
27- aku boleh balas balik ape yang makcik2 aku buat kat family aku
28- aku lap lantai basah yg buat mak aku gugur
29- i dun wanna lose him
30- i wish i could make choice not to live in this world




::tapi aku sedar aku x dapat sume tu::

2 comments:

  1. nad... all of this is dugaan and ujian dr tuhan untuk kte.

    be strong.

    ReplyDelete

hey it's you!