Pages

Wednesday, May 4, 2011

April's Belated Birthday

Ok. Aku tahu sekarang dah masuk May. Baru hari ni aku tehegeh - hegeh nak buat entry nih. **ampunkan patik penunggu gua**



Nama: Siti 'Aisyah Sa'dan
Umur: 25 tahun
Tarikh lahir: 08-04-1986
Status: Single
Kebolehan: Ajar orang subjek Bio even dia just lepak kelas tu sebab dia bosan duduk sorang - sorang. Isn't she's brilliant?



Selamat hari lahir Ecah. Aku doakan murah rezeki, jadik anak yang soleh, sahabat yang baik, semoga bertemu jodoh yang sesuai dan boleh jaga kau. Selamat ulangtahun friendship kita yang ke - 18.walllllaaaahhhh!! Kalau kawen ni agaknya dah 8 anak dah nih. Hehe..








 Seterusnyaaa orang yang menginjak tua adalahhh:

Nama: Fathiyah Nor Ab. Hamid
Umur: 25 tahun
Tarikh lahir: 26-04-1986
Status: Single
Kebolehan: Mengigati jalan - jalan kat Msia ataupun kat tempat lain even baru 1st time datang. Boleh jadik Cikgu Sejarah nih


Kepada Fathiyah Nor,

Walaupun aku kenal ko baru setahun, wallahhh...macam2 kita tempuhi bersama. Aku akui kau seorang pilot yang power. Dan aku pulak secara tiba - tiba akan jadik co-pilot yang power bila bergandingan dgn kau. (pasal takot kena marah.haha). Walaubagaimanpun aku sgt berbangga sebab dapat celebrate bday kau 2 kali berturut - turut even tak bape nak meriah sgt. Pasal tiap kali bday ko je gaji aku tak masuk lagi. Tapi takpe. Lepas ni gaji aku masuk 25hb. So boleh celebrate kat tempat best plak. Namakan saja dimana. Nanti aku claim kat Iwan ataupon Joe. Hahaha...Aku doakan kau murah rezeki, jadik anak yang baik, cepat - cepat bertemu seseorang yang boleh jaga kau. Sorry lerr jarang spent time ngan ko lately.. (pergh..aku sedih tetibe). Tapi takpe. 13 May ni kita nak gi vacation kan? Tunggu kedatangan kami Penang!



Tapi..paling special sekali birthday April ni untuk........................



NAMA: ALI IMRAN MOHD FAIRUZ
JANTINA: LELAKI
UMUR: 1 TAHUN
TARIKH LAHIR: 24-04-2010
STATUS: ANAK NOOR FADZWA & FAIRUZ
KEBOLEHAN: MERANGKAK, MENANGIS BILA TAK DAPAT BARANG, SELONGKAR ALMARI PINGGAN NENEK, DUDUK MENGENDENG KAT ORANG BILA NAMPAK MAKANAN, PANTANG NAMPAK ORANG SIAP - SIAP TERUS GET READY NAK IKUT PEGI JALAN


Malas aku nak buat ucapan untuk budak kecik nih. Bukan dia reti baca. Tapi aku upload pic dia banyak - banyak. Pasal budak ni comel sangat - sangat! Mari nikmati kecomelan budak nih.






















Comel gila kan budak kecik ni? Rhendunyaaaa aunty kat Ali


xoxo,
fiveinchheel

4 comments:

  1. haha..suka entry ni..sgt cute!...

    ReplyDelete
  2. hehe..terima kasih encik/cik Anonymous. Cute pasal ada anak superman tu kan?i knew it!

    ReplyDelete
  3. Fathiyah Nor yg smbut birthday 26/4 tuh.May 4, 2011 at 6:55 PM

    sejarah SPM aku fail. haha.

    tqq babe for the suprise *hugs*

    ReplyDelete
  4. Alolor.. Chumel nya baby Superman ni. Tahniah kepadanya kerana sudah menjadi Superman. Haha.

    Btw, thanks babe. xoxo :)

    ReplyDelete

hey it's you!