Pages

Sunday, May 23, 2010

Wajah cute yang digilai 12 tahun lepas


Gadis - gadis di luar sana ingat lagi tak kat muka - muka comel ini?yaa...mereka pernah menjadi pujaan hati I masa I darjah 5 & 6 dulu. I lagi dulu siap bergaduh dengan classmate i. Nak cop siapa nak boy band yang paling cute. Paling i ingt i suke NSYNC. Dalam group tu i suka JC. hahaa..tapi masa tu paling top Back Street Boy. Semua pun suka Nick Carter tu. Siap hafal semua lagu they all. Lepas tu mesti beli magazine luar negara yang ada pic die. Poster jangan cakap lah. Banyak sangat. Gambar sebesar kuman dalam paper pun sanggup kerat. Tahu - tahu je bila bapak nak bace paper, dah berlubang.hahaa..kelakar gila! Step dance diorang pun we all hafal. Memang true fan la..tapi boy band ni bawa good influenced sebenarnya..kalau dorang takde, english I masa darjah UPSR dulu mesti tak dapat A. Tapi bila dah besar ni kemain bangang pulak english i. hehee..u olls tengok la video budak - budak cute ni. Adakah u olls antara 1 of us yang menggilai wajah - wajah cute mereka? jika ya, sila katakan YA pada entry ini. yeeeehaaa!






Back Street Boy - As Long As You Love Me




NSYNC - Tearin' Up My Heart




The Moffats - I Miss You Like Crazy






1.52 am
Sri Permaisuri

**it's complicated**

2 comments:

  1. katakan ya!
    hahaha..
    smpai skang okeh..

    ReplyDelete
  2. ahahaa...nampaknya ko sorg je yang vote YA

    ReplyDelete

hey it's you!